Salih Uçan Beşiktaş - Beşiktaş'tan Salih Uçan hamlesi! - Aspor - Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü.

Salih Uçan Beşiktaş - Beşiktaş'tan Salih Uçan hamlesi! - Aspor - Alanyaspor'un göztepe ile oynadığı maçta sarı kart gören salih uçan cezalı duruma düştü.. Beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, sergen yalçın'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatılmasının ardından. Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Alanyaspor'un yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan salih uçan ile süper lig devleri galatasaray ve trabzonspor da yakından ilgileniyordu ancak salih'in tercihi beşiktaş'tan yana oldu. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı.

Hem fitness hem de tempo olarak iyi. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Alanyasporlu futbolcu salih uçan, beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı.

Salih Uçan için beklenen açıklama! 'Anlaştık'
Salih Uçan için beklenen açıklama! 'Anlaştık' from www.haberstrateji.com
Hem fitness hem de tempo olarak iyi. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan'ı uzun süredir gündeminde tutan beşiktaş, bu transferi bitirdi. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, milli futbolcunun menajeriyle sözleşmedeki bazı. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın, galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan eski öğrencisi salih uçan'la görüştüğü öğrenildi. Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu.

Alanyasporlu futbolcu salih uçan, beşiktaş maçında cezalı duruma düştü.

Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Alanyaspor'un yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan salih uçan ile süper lig devleri galatasaray ve trabzonspor da yakından ilgileniyordu ancak salih'in tercihi beşiktaş'tan yana oldu. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Salih uçan beşiktaş'tan ne kadar alacak? Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, milli futbolcunun menajeriyle sözleşmedeki bazı. Sergen yalçın'ın çok istediği salih resmi imzayı sezon sonunda atacak. Salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Aytemiz alanyasporlu salih uçan, oynadıkça daha da güzel işler yapacağına inandığını belirterek, tempomu kazandım. Alanyasporlu futbolcu salih uçan, beşiktaş maçında cezalı duruma düştü.

Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın, galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan eski öğrencisi salih uçan'la görüştüğü öğrenildi. Hem fitness hem de tempo olarak iyi. Sergen yalçın'ın çok istediği salih resmi imzayı sezon sonunda atacak. Alanyasporlu futbolcu salih uçan, beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Alanyaspor'un orta saha oyuncusu salih uçan, beşiktaş maçı sonrasında konuştu.

Salih Uçan resmen Beşiktaş'ta!
Salih Uçan resmen Beşiktaş'ta! from imgrosetta.mynet.com.tr
Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, milli futbolcunun menajeriyle sözleşmedeki bazı. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Sergen yalçın'ın çok istediği salih resmi imzayı sezon sonunda atacak. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan'ı uzun süredir gündeminde tutan beşiktaş, bu transferi bitirdi. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı. 3 yıllık anlaşma sağlanan oyuncu ile kısa süre içerisinde imza atması bekleniyor beşiktaşın önümüzdeki sezon için ilk transferi salih uçan oluyor. Transferde adı beşiktaş'la da anılan alanyaspor'un başarılı futbolcusu salih uçan için beşiktaş asbaşkanı emre koacadağ katıldığı canlı yayında iddialara.

Beşiktaş, salih uçan ile anlaştı!

Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı. 3 yıllık anlaşma sağlanan oyuncu ile kısa süre içerisinde imza atması bekleniyor beşiktaşın önümüzdeki sezon için ilk transferi salih uçan oluyor. Sırada yer alan (1 maçı eksik) beşiktaş'ta teknik. Hem fitness hem de tempo olarak iyi. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan'ı uzun süredir gündeminde tutan beşiktaş, bu transferi bitirdi. Beşiktaş'ta son dakika salih uçan gelişmesi. Beşiktaş'a transfer olacağı konuşulan başarılı futbolcu, 'artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor' ifadelerini kullandı. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Alanyasporlu futbolcu salih uçan, beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Siyah beyazlılar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih için bonservis bedeli ödemeyecek. Salih uçan, beşiktaş'ın teklifini kabul etti.

Bir dönem fenerbahçe forması giyen salih uçan'ın alanyaspor formasıyla dikkat çeken salih uçan'ın beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan'ı uzun süredir gündeminde tutan beşiktaş, bu transferi bitirdi. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Beşiktaş ve trabzonspor'un salih ile ilgilendiğini açıklayan uzun, ''tabii ki bahsi geçen büyük takımlar arıyor. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı.

Beşiktaş'ın gözdesi Salih Uçan disiplini elden bırakmadı ...
Beşiktaş'ın gözdesi Salih Uçan disiplini elden bırakmadı ... from img.fanatik.com.tr
Galatasaray ve trabzon'un da istediği alanyasporlu salih uçan, beşiktaş'ın yaptığı 1.1 alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek salih uçan için hem galatasaray hem de beşiktaş kıyısaya bir. 3 yıllık anlaşma sağlanan oyuncu ile kısa süre içerisinde imza atması bekleniyor beşiktaşın önümüzdeki sezon için ilk transferi salih uçan oluyor. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, milli futbolcunun menajeriyle sözleşmedeki bazı. Salih uçan'ın beşiktaş'la anlaştığı yönünde özel bir haber yaptım ve haberin detaylarında oyuncunun kulüple üç yıllık anlaşmaya vardığını belirttin ve salih uçan'ın yıllık yedi nokta beş milyon türk lirası. Beşiktaş, salih uçan ile anlaştı! Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak. Bu yılın en flaş isimlerinden birisi olan salih uçan, beşiktaş forması için gün saymaya başladı.

3 yıllık anlaşma sağlanan oyuncu ile kısa süre içerisinde imza atması bekleniyor beşiktaşın önümüzdeki sezon için ilk transferi salih uçan oluyor.

Şampiyon beşiktaş , yeni sezonun ilk transfer bombasını patlattı. Transfer sezonu resmi olarak başladığında imzalar atılacak. Süper lig'de bu sezonun şampiyonu beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden başladı. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, milli futbolcunun menajeriyle sözleşmedeki bazı. Beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, sergen yalçın'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatılmasının ardından. Sırada yer alan (1 maçı eksik) beşiktaş'ta teknik. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan beşiktaş ile anlaştı. Beşiktaş'ta son dakika salih uçan gelişmesi. Salih uçan'ın alanyaspor'la sözleşmesi bitiyor. Beşiktaş salih uçan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Salih uçan beşiktaş ya da trabzonspor ile anlaştı mı? Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sona eren salih uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Sözleşmesi sona eren salih uçan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla aytemiz alanyaspor'a veda etti.

Sırada yer alan (1 maçı eksik) beşiktaş'ta teknik salih uçan. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code